Porsche 911 Syberia RS este numai bun pentru înfruntat apocalipsa

Syberia

Porsche 911 Syberia RS este un automobil excelent pentru înfruntat apocalipsa. Modelul sport a fost transformat de către specialiștii în off-road de la H&R Spezialfedern.

Compania germană H&R și Burkhard Industries au transformat un Porsche 911  din 1986 în mașina perfectă pentru orice teren. Numit Syberia RS, modelul își trage inspirația din trecutul sportiv al mărcii din Stuttgart, când Porsche participa la rally-raid-ul Paris-Dakar cu modelul 953.

Syberia

Fără a publica prea multe informații despre partea tehnică a modelului 911 transformat în automobil de teren, în afara faptului că a fost folosită o suspensie dezvoltată de compania H&R, ce permite reglarea gărzii la sol.

Syberia

Au fost instalate protecții suplimentare, anvelope Hankook speciale, faruri suplimentare ba chiar și un troliu montat în bara față. În partea din spate avem un sistem de evacuare modificat cu două evacuări centrale. Un eleron tip duck tail a fost montat pentru o aerdinamică mai bună.

La interior se remarcă volanul sport Momo, scaune scoică și roll-cage pentru protecția pasagerilor. Restul instrumentelor sunt neschimbate. Nu există informații legate de performanțe sau dacă au fost aduse modificări motorului boxer cu șase cilindri.

Via ams

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top