DAB Auto Serv a inaugurat cel mai mare showroom FCA din sud-estul Europei

DAB Auto Serv Showroom Splaiul Unirii

DAB Auto Serv a inaugurat cel mai mare showroom cu modele ale grupului FCA din zona de sud-est a Europei. Acesta totalizează o suprafață de expunere de 1.000 mp și este rodul unei investiții de peste 2,5 milioane euro.

Marți, 9 octombrie 2018. Un eveniment grandios, cum rar am întâlnit în ultima vreme, a adus în atenția tuturor o lansare pe măsură: cel mai mare showroom FCA din sud-estul Europei. Acesta aparține companiei DAB Auto Serv, unul dintre cei mai mari și mai premiați dealeri multimarcă din România.

DAB Auto Serv Showroom Splaiul Unirii

Showroom-ul, structurat pe două niveluri, este rezultatul unei investiții de peste 2,5 milioane de euro și va găzdui modelele brandurilor Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Fiat și Fiat Professional, importate de Auto Italia în România. La parter, pe o suprafață de 600 mp, vor putea fi admirate modelele mărcilor premium Alfa Romeo și Jeep, în timp ce etajul cu o suprafață de 800 mp, va găzui 10 exemplare aparținând celorlalte trei  mărci din portofoliul Auto Italia.

 

 

În spațiul de 4.000 mp care include showroom-ul, își desfășoară activitatea și o unitate de service auto destinată tuturor clienților DAB Auto Serv. Ansamblul showroom – service este situat pe Splaiul Unirii 355-384.

DAB Auto Serv Showroom Splaiul Unirii

În 2017, compania a avut un venit de peste 23 milioane euro, aceasta urmând un trend ascendent în ultimii ani. Și vânzările de mașini noi și second hand au atins 1.400 unități anul trecut, cifră care, conform previziunilor pe 2018, va fi depășită cu aproape 400 unități în 2018. Cea mai mare pondere a a autoturismelor noi avut-o Hyundai (699 unități), urmat de Suzuki (456) și mărcile grupului FCA (104), în timp ce autoturismele second-hand au însumat 173 unități.

Adaugati comentariu