Dacia Duster: 2 milioane de exemplare produse la Mioveni

Uzina Dacia de la Mioveni a produs exemplarul Dacia Duster cu numărul 2.000.000. Exemplarul va ajunge în posesia unui client din România.

Dacia a produs 2 milioane de exemplare Duster la uzina de la Mioveni. Modelul Duster se află în oferta Dacia din 2010. Ajuns la a doua generație, Duster se bucură de succes atât pe piața din România, cât și la export. Exemplarul cu numărul 2.000.000 a fost produs în data de 13 mai. Este un model din seria limitată Duster Avantaj ECO-G 100 (motorizare cu alimentare mixtă benzină/GPL) de culoare Orange Atacama, destinat unui client din România.

Dacia Duster: 2 milioane de exemplare

”Duster este un simbol național de reușită. Un model pentru care s-a lucrat intens și la care au contribuit angajați din toate meseriile și domeniile de activitate ale Renault Group în România. Am un sentiment de mare bucurie că, alături de colegi, am reușit să depășim provocările din ultimul an și să marcăm astăzi, împreună, o cifră istorică. Vom continua să ne onorăm clienții prin produse de calitate, cu cel mai bun raport prestații/preț, așa cum i-am obișnuit. Totodată, vom avea grijă să rămânem competitivi”, a declarat Miguel Oliver-Boquera, Director al Uzinei Vehicule Dacia și Coordonator al platformei industriale de la Mioveni.

Dacia Duster este lider în segmentul modelelor SUV pe piața din România. Modelul este, de asemenea, comercializat în 44 de țări din Europa, Africa și Asia.

Fabricat într-o cadență de 930 de vehicule pe zi, din care peste 90% sunt destinate piețelor externe, Duster este cel mai produs model al Uzinei Vehicule Dacia. Peste 93% sunt vehicule produse sub marca Dacia iar restul, sub marca Renault.

Test Dacia Duster TCe100

Via Dacia

Adaugati comentariu