Dacia Duster 2: prima fotografie din interior!

Dacia Duster 2

Vă prezentam, acum mai bine de-o lună, imagini și informații cu și despre viitoarea generație a celui mai bine vândut SUV din România. Azi, colegii noștri de la 4tuning au intrat în posesia primei fotografii din interiorul modelului Dacia Duster 2.

Contextul este cum nu se poate mai favorabil: explozia vânzărilor în segmentul SUV și succesul actualului Duster sunt două argumente solide pentru a-i pregăti a doua generație. Astfel, actualul Duster va avea un ciclu de viață de 7 ani, cu un an mai puțin decât fostul Logan.
A doua generație Duster se va lansa în 2017 și așteptările sunt mari. Acest model este de o importanță crucială nu doar pentru marca Dacia, ci și pentru Renault având în vedere că Duster este numărul doi la vânzări în Alianța Renault-Nissan. Deja în uzina Dacia de la Mioveni se pregătesc halele de producție pentru noul model.

Dacia Duster II

Viitoarea întruchipare a SUV-ului românesc va fi construită pe o platformă complet nouă. Asta nu înseamnă că Dacia va renunța la actuala poziționare: noua generație își va păstra caracterul de SUV low-cost, oferind un raport preț/prestații/habitabilitate fără concurență. Astfel, având în vedere și opțiunea de șapte locuri, viitorul Duster va fi sensibil mai mare. Colegii de la Quattroruote estimează o lungime de circa 4,50 metri, cu 18 cm mai mare decât a actualei generații.

Dacia Duster 2 interior spion

Iată că azi apare pe internet și prima fotografie din interiorul modelului Dacia Duster 2. Singura modificare vizibilă în acest cadru este volanul, care renunță la aspectul sportiv, cu 3 spițe, în favoarea unuia mai solid, cu 4 spițe. În plus, în fotografie apar și comenzile pilotului automat siituate pe volan. Mai mult, lângă acestea se află câteva ”butoane false” care ar putea găzdui, în cazul versiunilor superioare de echipare, și alte comenzi. Același site scrie despre posibilitatea renunțării la poziționarea comenzii claxonului în capătul manetei din stânga, dar rezoluția slabă a fotografiei nu trădează prezența vreunui simbol al acestuia pe volan.

De îndată ce vom avea imagini sau informații suplimentare, vi le vom prezenta!

Sursa: 4tuning

1 thought on “Dacia Duster 2: prima fotografie din interior!”

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top