Dacia Duster tunată. Cum arată Duster care poate merge la curse?

Duster tunat (5)

Nimeni niciodată nu și-a imaginat o Dacia Duster tunată. Până acum. Mașina arată de parcă ar lua startul în cursă. Cel puțin acesta este planul pus la cale de un artist digital care și-a imaginat Duster-ul nostru cu un tuning care îi schimbă radical înfățișarea.

Designerul Rostislav Prokop a lucrat la cel mai popular model Dacia. SUV-ul de la Mioveni a primit un look agresiv. Mașina este culoarea bronzului. Grila radiatorului a fost înlocuită, logo-ul Dacia a devenit negru, farurile au primit tehnologie LED.

Duster tunat (6)

Test drive Dacia Duster TCe 150 – Dacia cu apucături de Mercedes

Din profil, ies în evidență pasajele roților sunt imense, pentru a fac loc jantelor uriașe cu design special și accente în nuanța bronzului.

În partea din spate, și-au făcut loc un eleron colosal, cu suporți deasupra lunetei și sub aceasta, pentru o aerodinamică și o forță de apăsare mai bune, dar și două țevi de evacuare.

Garda la sol a fost radical modificată, iar acum, Duster tunat stă foarte aproape de asflat.

Dacia Duster

Rstislav Prokop și-a postat creația pe profiul său de Instagram, însoțită de descrierea “Another one bites the Dust! Yeah, that’s a really crazy an a big wing”, într-o engleză aproximativă. Adaptat, putem spune că și lui, eleronul i se pare complet nebunesc.

Aceasta este cea mai ieftină versiune Dacia Duster. Cât costă și când poți să o comanzi?

 

Adaugati comentariu