Dacia Duster primește versiune utilitară pe piața din Marea Britanie

dacia-duster-van-uk-autoexpert.ro

Dacia Duster primește o o versiune utilitară pentru piața din Marea Britanie. Noul model se numește Duster Commercial și oferă un spațiu de încărcare de 1500 litri.

Dacia oferă pe piața din Marea Britanie o versiune utilitară a modelului Duster. Numită Dacia Duster Commercial, acest model este la a doua generație.

Dacia Duster Commercial – versiune utilitară pentru Marea Britanie

Englezii pot cumpăra varianta utilitară începând cu 15.309 lire sterline, modelul fiind disponibil în două variante de echipare: Essential și Comfort. Față de un Duster normal, versiunea Commercial renunță la bancheta spate pentru a crea un spațiu de încărcare de 1500 litri.

dacia-duster-van-uk-autoexpert-3

Podeaua portbagajului a fost prelungită pe toată lungimea spațiului de încărcare, iar geamurile porterelor spate sunt fixe și închise la culoare. Sarcina utilă maximă este de 492 kilograme.

Clienții pot alege dintre motorizările pe benzină de 1.0 litru turbo de 90 CP 4×2, 1.3 litri benzină 130 CP 4×3 sau dieselul 1.5 de 115 CP în variante 4×2 sau cu tracțiune integrală. Toate motorizările sunt asociate cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte.

dacia-duster-van-uk-autoexpert

Daca la nivel de design nimic nu este schimbat față de versiunea pentru pasageri, modelul primind inclusiv sistemul de infotainment cu touch screen. Dacă în versiunea de bază Essential, modelul vine cu jante de tablă și spoilere vopsite în culoarea caroserie, de la nivelul Comfort, Dusterul Commercial primește jante de aliaj, elemente cromate și oglinzi electrice.

În România acest model nu este oferit, dar Dacia are în gamă versiunea Pick-up a modelului Duster.

Test drive Dacia Duster Pick-Up

Via Dacia UK

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top