Dacia lansează seria limitată Duster Extreme pe piața din România

Dacia Duster Extreme

Dacia lansează pe piaţa din România seria limitată Duster Extreme, cea mai echipată versiune a SUV-ului fabricat la Mioveni.

Anunțată încă de la lansarea versiunii cu facelift a modelului Duster, seria limitată Duster Extreme se lansează oficial și pe piața din România. Cu un look exclusiv, Duster Extreme devine cea mai bine echipată versiune a modelului crossover.

Dacia Duster Extreme

Dacia Duster Extreme

Noua serie limitată oferă în standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioară de echipare Prestige, la care se adaugă dotări precum funcția handsfree, camera multiview sau avertizorul pentru unghi mort.

Dacia Duster Extreme

La interior, seria limitată Duster Extreme primește scaune faţă încălzite, cu tapițerie specifică şi cu elemente de design de culoare orange. Atât volanul cât şi maneta schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele.

Personalizarea exterioară conține inserții portocalii prezente pe grila frontală și pe carcasele oglinzilor exterioare, precum și la nivelul barelor de plafon. Modelul mai primește jante de 17 inch negre din aliaj.

Dacia Duster Extreme

Seria limitată Extreme va inaugura o nouă culoare de caroserie în gama Dacia, intitulată Grey Urban. Disponibilă în două versiuni de motorizare – Blue dCi 115 şi TCe 150 – seria limitată Extreme va putea fi comandată începând din 10 ianuarie 2022 în întreaga rețea de agenți autorizați Dacia din România.

Prețurile încep de la 21.990 euro (TVA inclus) pentru versiunea TCe150 EDC 4×2 benzină. Pentru un Duster Extreme cu tracțiune integrală prețurile încep de la 22.100 euro, cu motorizare diesel Blue dCi 115 și 22.550 euro pentru TCe 150 cu cutie manuală.

Via Dacia

Adaugati comentariu