Dacia Logan facelift și Sandero facelift – primele detalii și imagini oficiale

Dacia Logan facelift și Sandero facelift au fost dezvăluite oficial în avanpremiera Salonului Auto de la Paris. Modelele restilizate primesc o parte frontală nouă și un interior reconfigurat.

Probabil cea mai importantă modificare vizează farurile și grila, complet redesenate. Și stopurile beneficiază de o rearanjare a luminilor interioare, blocurile optice față afișând în premieră pentru marca Dacia lumini de zi cu tehnologie LED. Ele integrează 4 diode dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia.

Noua parte frontală se încadrează în linia de design a brandului de la Mioveni, apropierea stilistică de best-seller-ul Duster, extrem de bine primit de publicul internațional, fiind mai evidentă ca niciodată.

În lipsa unei imagini oficiale, Dacia promite pentru interior o renovare a tot ceea ce este important pentru confortul la volan al șoferului și pasagerilor: echipamente, tapițerie, ergonomie, spații de depozitare. Cel mai probabil, Logan și Sandero facelift vor beneficia de o finisare sensibil mai îngrijită și de un meniu nou pentru centrala multimedia MediaNav.

Dacia-Sandero-Facelift

„La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV, Dacia isi surprinde clientii cu o restilizare ce mizeaza in egala masura pe design, confort si tehnologie. Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfecta pentru a prezenta publicului larg evolutiile acestor patru modele. Acestea devin de acum mai atragatoare, pastrand atributul care le-a atras preferintele clientilor de pretutindeni, si anume cel mai bun raport pret/prestatii. In plus, editia din aceasta toamna a Salonului Auto de la Paris va insemna pentru Dacia o oportunitate de a sarbatori alaturi de clientii marcii un nou an record in termen de vanzari”, se arată în comunicatul de presă Dacia.

Mai multe detalii vom afla la Salonul Auto de la Paris, la finele acestei luni, acolo unde echipa AutoExpert va fi prezentă pentru a vă aduce în premieră cele mai noi informații.

logan

One thought on “Dacia Logan facelift și Sandero facelift – primele detalii și imagini oficiale

Adaugati comentariu