Dacia Logan MCV se bate cu taxiurile clasice în Londra

Dacia-Logan-MCV-taxi

Dacia Logan MCV devine taxi în Londra, iar Dacia UK speră că acest model va deveni la fel de popular ca legendarele taxiuri clasice care populează străzile metropolei britanice. Mașina constructorului român își atrage clienții cu o serie de atuuri importante.

Operatorii de servicii de taximetrie pot obține o Dacia Logan MCV cu motor dCi 95 pentru un depozit de 2.580 de lire sterline. Aceștia vor plăti 246 de lire sterline lunar, pentru o perioadă de 48 de luni.

Doar 95 de cai putere are mașina, așa că nu va fi, cu siguranță, cel mai rapid taxi. Dar motorul diesel produce emisii de numai 97-103 g/km de dioxid de carbon și are un consum urban declarat de producător de numai 4,1 l/100 km, cifre care îi vor atrage pe britanici.

Dacia-Logan-MCV-taxi-cabin

Prețuri Dacia Techroad – Cât costă ediția specială în România?

Echiparea Comfort Blue, disponibilă în Marea Britanie și propusă operatorilor de servicii de taximetrie, oferă navigație prin satelit și aer condiționat, conexiune Bluetooth, Apple CarPlay și Android Auto, cruise control, senzori de parcare spate și oglinzi încălzite.

Este disponibilă și echiparea Essential Blue epntru 2.380 de lire sterline (277 de lire sterline lunar), dar de lista de dotări este mai puțin generoasă.

Mașina oferă un portbagaj generos cu un volum de 573 de litri, , o banchetă rabatabilă 60/40 și spațiu pentru cinci pasageri.

Dacia-Logan-MCV-taxi-boot

“Nu există un taxi în Marea Britanie care să ofere un raport calitate-preț mai bun, iar costurile de întreținere reduse fac această mașină alegerea ideală pentru operatorii de taxi”, susține șeful Dacia Marea Britanie, Ben Fletcher.

În Anglia, Dacia câștigă teren și datorită noi echipări Techroad, care se dovedește a fi extrem de interesante. Echiparea Techroad, disponibilă în toată Europa pentru Sandero Stepway, Logan MCV Stepway și Duster este disponibilă începând cu această lună. Englezii au testat deja Sandero StepwayTechroad. Ce spun despre mașina noastră?

Sursă foto: MotoringResearch.com.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top