Dacia Sandero Stepway și Duster primesc noi echipamente

Odată cu deschiderea comenzilor pentru mașini purtând noua imagine a mărcii și cu lansarea aplicației Dacia AR, marca românească, parte a grupului Renault anunță și câteva noi echipamente pentru Sandero Stepway și Duster.
Dacia Sandero Stepway Alb Trapa

Disponibilă din 16 iunie 2022, aplicația Dacia AR dezvăluie și câteva noutăți absolute disponibile pe modelele mărcii. Astfel, în cazul Sandero Stepway, clienții pot comanda vehiculul cu trapă vitrată pentru plafon acționată electric, dar și cu motorul TCe 110, disponibil deja pe modelul Jogger.

În cazul Duster, mașina poate fi comandată cu aeratoare de formă dreptunghiulară, oglinzi retrovizoare exterioare rabatabile electric și senzor de ploaie pentru activarea ștergătoarelor de parbriz.

Este pentru prima dată când pe modelel Dacia apar trapa acționată electric și oglinzi rabatabile electric.

Odată cu introducerea noii identități vizuale, cartografia de navigație, oferită pe Media Nav, este actualizată gratuit timp de trei ani faţă de trei luni până acum.

Nu în ultimul rând, Dacia adoptă denumiri noi pentru nivelele de echipare ale modelelor sale. În funcţie de model şi de piaţă, gama poate cuprinde până la patru versiuni:
– Access şi/sau Essential pentru versiunile cele mai accesibile.
– Expression
– Journey sau Extreme, pentru versiunile cele mai echipate.

Conform companiaie, noile denumiri „reflectă ADN-ul mărcii Dacia, care propune mereu cel mai bun raport valoare/preţ pe fiecare nivel de echipare al modelelor”.

– Din 16 iunie mașinile Dacia pot fi comandate cu noul logo

Adaugati comentariu