Advertisement

Dacia Spring second hand pornește de la 13.800 euro

Dacia Spring second autoexpert.ro

În sfârșit, pe site-urile de vânzări a apărut și micul electric. Poți cumpăra o Dacia Spring second hand începând cu 13.800 euro.

Cea mai ieftină Dacia Spring second din România… nu e chiar atât de ieftină. Costă 13.800 euro, și nu e prețul ”la prima strigare”. E prețul final, așa cum scrie proprietarul în anunț. Mașina a fost cumpărată de la dealer în octombrie 2021, deci va împlini un an. În tot acest timp, a parcurs 19.000 km, deci n-a fost prea menajată.

Este configurată cu încărcarea rapidă DC, cu 30 kW și are culoarea albastră, cu accente portocalii. Fără vreo problemă până acum. Vezi aici anunțul de vânzare.

Dacia Spring second autoexpert.ro

Întrebare: ai plăti spre 14.000 de euro pentru o Dacia Spring cu aproape 20.000 km la bord? Mai ales acum, când a apărut varianta facelift, cu mască nouă și o paletă de 6 culori? În cea mai bine dotată versiune, cu accente portocalii și încărcare rapidă, costă 22.450 euro preț de listă. Astfel, într-un an, mașina a pierdut 38% din prețul de achiziție. Decent.

➡ Configurează-ți aici propriul Spring! 💡

Dar putem să scădem discounturile Rabla Plus, totalizând până la 13.750 euro (cu două rable la schimb), dar nu mai mult de jumătate din prețul mașinii. Astfel, o poți cumpăra nouă cu 11.225 euro. Cu facelift, cu tot. Sigur, trebuie să aștepți pentru ea niște luni. Poate chiar un an.

Dacia Spring facelift autoexpert.ro

Dacia Spring second – verdict?

Așa că, totul se reduce la câteva variabile, fapt care mă împiedică să dau un verdict. Dacă te grăbești să-ți iei electrică de oraș, merită luată în considerare oferta. Dacă ai rable de dat la schimb și timp de așteptat, e mai fain să scoți cu mâna ta celofanele de pe scaune. Una peste alta, site-urile de vânzări încep să se populeze cu Springuri, iar asta va aduce implicit și scăderi de preț.

Iar acum, când Dacia introduce o funcție de verificare a stării bateriei direct în aplicația My Dacia, o să poți vedea și cât de bine se prezintă acumulatorul mașinii second pe care ți-o dorești. Această funcție vine la pachet cu alte noutăți pregătite de Dacia pentru anul 2023.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top