Dacia va prezenta un model de familie cu șapte locuri la Salonul Auto de la Munchen

Dacia își anunță oficial participarea la Salonul Auto de la Munchen din luna septembrie unde va prezenta un model de familie polivalent cu șapte locuri.

Dacia va prezenta un nou model cu șapte locuri la Salonul Auto de la Munchen din această toamnă. IAA Munchen ia locul celebrului Salon Auto de la Frankfurt, iar noul model de Dacia va fi prezentat online în data de 3 septembrie 2021, iar prezentarea fizică va avea loc pe standul mărcii din cadrul salonului în 6 septembrie.

Dacia: model nou cu șapte locuri

Dacia va fi prezentă la IAA Mobility de la Munchen cu un dispozitiv complet : în ziua de 6 septembrie, la centrul expozițional, între 7 și 12 septembrie în centrul orașului Munchen, cu toată gama de modele. Navetele între centrul expozițional și centrul orașului vor fi realizate cu modelul Dacia Spring, care va putea fi astfel testat pe viu de publicul larg.

Dacia va aduce la Munchen toată gama de modele, într-un stand nou și inedit care va afișa noile culori și noua identitate grafică a mărcii din România.

Cel mai probabil, modelul cu șapte locuri va fi Grand Duster, o versiune cu șapte locuri a SUV-ului ce a primit de curând un facelift. Modelul a fost suprins de mai multe ori în teste pe drumurile din România.

Via Dacia

Adaugati comentariu