Modelul Dacia Grand Duster surprins în teste pe drumurile din România

grand-duster

Dacia se pregătește pentru mărirea familiei modelului Duster și deja testează atât faceliftul-ul actualului model, dar și versiunea cu șapte locuri ce cel mai probabil va purta numele Grand Duster.

Dacia a renunțat la modelul cu șapte locuri Lodgy, dat fiind cererea scăzută pentru modelele de tip monovolum, dar nu renunță la clienții care au nevoie de un model cu șapte locuri.

Dacia Grand Duster camuflat

Așa cum am anunțat și în trecut, Dacia pregătește o versiune cu șapte locuri a modelui Duster, iar acesta fost suprins în variantă camuflată în parcarea unui popas din județul Mureș. Alături de versiunea vizibil mai lungă, ce folosește stopuri cu o formă mai lungă amplasate pe verticală, mai sunt vizibile câteva exemplare Duster cu camuflaj parțial. Este posibil ca Dacia să testeze deja soluții pentru viitorul Duster facelift.

Proiectul pentru un Duster cu șapte locuri există încă din 2017, iar lansarea comercială este probabil prevăzută pentru finalul acestui an, sau debut de 2022.

Noul model va prelua motorizările de la actuala Dacia Duster inclusiv unitățile 1.0 TCe de 100 CP și 1.3 TCe de 130 și 150 CP.

foto: Rally Photo Hunters

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top