Decizia definitivă. Ce condamnare a primit Gabi Tamaș după ce a condus băut, cu 205 km/h?

Gabi Tamaș

Gabi Tamaș a aflat decizia definitivă după ce a fost prins conducând cu 205 km/h pe autostradă în Israel, cu aproape două luni în urmă. Fostul international, aflat atunci sub influența băuturilor alcoolice, a aflat astăzi că scăpă de închisoare.

Tribunalul din Haifa l-a condamnat pe Gabi Tamaș la muncă în folosul comunității la Spitalul Rambam, 5 zile pe săptămână. Fostul internațional român va fi monitorizat în permanență de un reprezentant al autorităților.

În plus, Tamaș va trebui să plătească o amendă în valoare de 3.000 de shekeli, aproximaitv 3.150 RON. Permisul său rămâne suspendat, iar fotbalistul nu va mai avea voie să conducă 4 ani în Israel. O recidivă îl va trimite la închisoare pentru o perioadă de 6 luni.

Românul nu are voie să părăsească teritoriul Israelului în următoarele două luni. Poliția locală i-a reținut pașaportul și i-l va returna în vară.

Reacția lui Tamaș când și-a aflat sentința este aici >>>

Gabi Tamaș a fost tras pe dreapta de oamenii legi în luna martie, după ce radarul poliției a înregistrat o viteză de 205 km/h pe un sector de autostradă unde limita era de 90 km/h. Tamaș conducea un Mercedes-Benz Clasa E. Polițiștii l-au rugat să meargă drept câțiva metri, dar acesta nu și-a putut păstra echilibrul și a căzut. Etilotestul a arătat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de 0.773 mg/l în aerul expirat, o valoare de trei ori mai mare decât limita legală.

Fundașul român în vârstă de 35 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 7 zile, iar pe 1 aprilie a fost eliberat. De atunci, acesta se află în arest la domiciliu.

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top