Dezvăluiri: Cât a plătit Renault pentru nunta fostului șef Carlos Ghosn

nunta lui Carlos Ghosn

Cei de la Renault fac dezvăluiri despre șeful arestat, Carlos Ghosn: constructorul auto a plătit 50.000 de euro pentru nunta opulentă a lui Ghosn, în 2016, cu logodnica sa, Carole.

Constructorul francez a recunoscut că, în urma auditelor desfășurate pe 23 noiembrie 2018, s-a descoperit o sumă în valoare de 50.000 de euro alocată pentru uzul personal al lui Carlos Ghosn, cu titlul de donație în scopuri caritabile. Așa-zisa “donație” ar fi fost folosită pentru organizarea nunții lui Ghosn, care a avut loc la Palatul Versailles de lângă Paris.

GALERIE FOTO de la nunta lui Carlos Ghosn la Versailles

Renault a predat autorităților toată documentația referitoare la suma care a ajutat la organizarea petrecerii, arată Reuters. Avocatul omului de afaceri, Jean-Yves Leborgne, susține însă că Ghosn nu știa absolut nimic despre contribuția respectivă.

Dezvăluiri de după gratii: De ce a cumpărat Carlos Ghosn vile de lux în Liban și Brazilia

“Spațiul de la Versailles în care a avut loc evenimentul i s-a pus la dispoziție fără costuri, iar domnul Ghosn nu avea cunoștință că va fi taxat și plătit de Renault. Carlos Ghosn a plătit toate cheltuielile pentru propria nuntă.”

Renumitul Castel Versailles este unul dintre principalele obiective turistice ale Franței. Renault și autoritățile care au în grijă castelul au ajuns la un acord prin care compania auto sponsorizează renovări în valoare de 2,3 milioane de euro desfășurate în cadrul domeniului Versailles. În schimb, Renault primește servicii oferite de Versailles în valoare de […]

Adaugati comentariu