Dieselgate: Va plăti VW despăgubiri în Europa?

Dieselgate continuă. Volkswagen, cel mai mare producător auto european şi mondial, este implicat într-un scandal de amploare, iar clienții europeni nu au primit nicio compensație.

Totul a pornit în toamna lui 2015, atunci când VW a recunoscut că, în perioada 2005 – 2015, a echipat 11 milioane de vehicule vândute la nivel mondial cu un soft care falsifică rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel. Din cele aproximativ 11 milioane de vehicule afectate la nivel global, 8,5 milioane sunt în Europa.

Volkswagen a respins solicitările privind acordarea de despăgubiri clienţilor europeni, în timp ce majoritatea deţinătorilor de vehicule diesel marca VW din SUA vor primi despăgubiri cuprinse între 5.000 şi 10.000 de dolari, în funcţie de valoarea vehiculelor înaintea scandalului Dieselgate.

Clienţii europeni ai Volkswagen, afectaţi de scandalul Dieselgate, nu vor primi compesaţii financiare, ci doar o… CITEȘTE CONTINUAREA PE FLOTEAUTO.ro

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top