DS 7 facelift – informații și fotografii oficiale

Francezii de la marca premium DS au prezentat modelul SUV DS 7 după o restilizare majoră.

Noul DS 7 facelift se prezintă cu o parte frontală complet redesenată, designul fiiind inspirat de modelul DS 4. Este primul facelift major pentru modelul ce era cunoscut până acum sub denumirea DS 7 Crossback, lansat în 2017.

DS 7 Facelift

Odată cu facelift-ul, DS 7 pierde denumirea Crossback din titulatură. Partea frontală are acum o grilă mai impozantă, blocuri oprice Pixel LED Vision 3.0, lumini de zi DS Light Veil și un spoiler redesenat. În spate, stopurile cu efect de cristal sunt mai subțiri, inspirate tot de modelul DS 4, iar denumirea DS Automobiles este acum trecută pe hayon în locul siglei clasice.

La interior, DS 7 facelift are acum un display de 12 inchi cu o grafică nouă. Planșa de bord este și ea complet digitală folosind un ecran tot de 12 inchi. Aceasta poate fi personalizată după bunul plac al celui de la volan. Ambianța la interior este diferită în funcție de nivelul de echipare ales: Opera, Rivoli, Performance Line sau Bastille.

În ceea ce privește motorizările, DS păstrează propulsorul diesel BlueHDI de 130 CP în ofertă, plus motoare PureTech de 130, 215 sau 225 CP. Modelul DS 7 poate fi comandat și în versiune plug-in hybrid denumită E-Tense. Vor fi disponibile trei versiuni: 225 CP 4×2, 300 CP 4×4 și 360 CP 4×4. Cea din urmă poartă sigla DS Performance și are un aspect sportiv, suspensia fiind coborâtă cu 15 mm, jante de 21 inchi și sistem de frânare performant. Această versiune poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 5,6 secunde.

Versiunile PHEV folosesc o baterie de 14.2 kWh și oferă o autonomie electrică de până la 65 km.

Via DS Automobiles

Adaugati comentariu