E bătaie pe primul MINI electric din istorie. Câte persoane au rezervat modelul?

Noul MINI Cooper electric (1)

Chiar dacă a întârziat puțin la petrecerea modelelor electrice, MINI pare să recupereze teren. Zeci de mii de clienți au rezervat primul MINI electric din istorie.

Prezentat în urmă cu o lună, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Rotterdam, noul MINI Cooper SE a atras rapid atenția fanilor brand-ului, dar și a celor care vor un automobile cu emisii zero.

“Peste 45.000 de persoane și-au manifestat interesul pentru MINI Cooper SE”, a dezvăluit managerul de proiect Elena Eder pentru ziarul german FAZ.

Prima electrică a casei britanice va ajunge în showroom-uri la începutul anului viitor. Cei care vor să rezerve o mașină trebuie să se înregistreze pe site-ul companiei și trebuie să plătească un depozit. În Marea Britanie, acesta este de 500 de lire sterline, sumă care îi garantează clientului că va fi printre primii care va primi un MINI Cooper SE.

Noul MINI Cooper electric (9)

Clienții se pot răzgândi în orice moment și își pot primi banii înapoi.

Noul model “verde” de la MINI va intra în producție la 1 noiembrie, la uzina de la Oxford a companiei, la o zi după Brexit. “Suntem pregătiți pentru orice eventualitate”, anunță Elena Eder.

MINI Cooper SE, cu o autonomie declarată între 235 și 270 de kilometri, are un preț de pornire de 32.500 de euro, adică mai accesibilă ca Honda e, despre care surse din interior au anunțat un preț de pornire de la aproximativ 40.000 de euro.

Adaugati comentariu