E de aur! Prima reclamă la BMW X2

BMW X2 reclamă

BMW a lansat prima reclamă TV la X2, iar spotul este cel puțin surprinzător. Un tron de aur, un lanț de aur și o mașină, evident, de aur apar în filmul de aproape 2 minute.

BMW X2 se ridică dintr-un lichid cu nuanțe metalizate, în care viitorul șofer aruncă un lanț de aur, o scenă care amintește de filmele SF. Crossover-ul cu noua nuanță Galvanic Gold metalizat are de înfruntat chiar și un robot cu 6 picioare, care aleargă stângaci după el să-l strivească. Ușor de ghicit cine este învingătorul. “Fii vânătorul, nu prada”, spune textul care apare pe ecran, în timp ce monstruosul păianjen robot se prăbușește la pământ.

X2-ul ajunge să spargă pereți din placaj într-un birou amenajat în stil modern, dar și televizoare cu tub, și să fenteze bilele grele, evident, din aur, care atârnă de lanțuri… doar nu sunt de tinichea, nu?

Află AICI totul despre BMW X2!

BMW transmite mesajul unicității și al exclusivității printr-un spot publicitar care se adresează, ca și noul crossover, segmentului tânăr de clienți dependenți de rețelele de socializare. Fratele mai tânăr, dar mai sportiv al lui X1, apare în reclamă în versiune xDrive20d.

Cine vrea să se ia la trântă cu adversari mai periculoși ca roboții-păianjen, trebuie să aștepte versiunea mai puternică pe care BMW o pregătește: un model propulsat de un motor de 2.0 litri pe benzină, care va dezvolta 300 de cai putere și va purta denumirea M35i.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top