Ediția 2020 a Goodwood Festival of Speed a fost anulată

Organizatorii evenimentului Festival of Speed de la Goodwood, Marea Britanie, au anunțat anularea evenimentului din acest din cauza pandemiei de coronavirus.

Ediția 2020 a Goodwood Festival of Speed era programată în intervalul 9-12 iulie, dar la începutul lunii martie, organizatorii au decis amânarea evenimentului pe fondul extinderii pandemiei de coronavirus în Europa. Marea Britanie a fost puternic afectată, iar acum oficialii Festival of Speed au decis anularea evenimentului.

Astfel, în 2020, domeniul Ducelui de Richmond nu va mai găzdui Festivalul Vitezei. A fost anulat, de asemenea, și Goodwood Revival, evenimentul dedicat modelelelor clasice ce urma să fie organizat pe 11 septembrie.

Biletele vândute deja pentru cele două evenimente sunt valabile pentru edițiile din 2021, iar cer care doresc pot opta pentru rambursarea sumelor plătite.

Festival of Speed a crescut enorm în notorietate în anii recenți, fiind un eveniment de la care nu lipsea nici un constructor important din lumea auto.

via FOS

Adaugati comentariu