Goodwood Festival of Speed a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus s-a răspândit în toată Europa, iar cea mai nouă victimă la nivel de evenimente este celebrul Festival al Vitezei de la Goodwood, Marea Britanie.

Programat inițial pentru luna iulie a anului 2020, Goodwood Festival of Speed a fost amânat astăzi de către organizatori în urma indicațiilor primite de la Guvernul Britanic. Organizatorii spun că vor alege o dată ulterioară, cel mai probabil în toamnă, ce va fi comunicată ulterior.

Bilete vândute rămân valabile pentru noile date. Amânarea a fost comunicată chiar de Ducele de Richmond, proprietarul domeniului Goodwood, gazda popularului eveniment dedicat vitezei: ”Datorită incertitudinii provocată de răspândirea coronavirului și având în vedere că nu putem estima dacă situația se va îmbunătății până în luna iulie, am decis să amânăm evenimentul”.

Goodwood Festival of Speed se alătură unei pleiade de alte evenimente auto amânate sau anulate din cauza pandemiei provocate de coronavirului SARS-COV-2: Salonul Auto de la Geneva, Salonul Auto de la New York, Salon Auto de la Beijing.

Volkswagen ID.R a stabilit un record de viteză la Goodwood Festival of Speed

Adaugati comentariu