Ediție limitată pentru BMW M4 Coupe: 750 exemplare Edition M Heritage

BMW M4 Edition M Heritage

BMW a pregătit o ediție specială pentru puternicul coupe M4. Pasionații modelului vor putea achiziționa una dintre cele 750 de exemplare M Heritage.

BMW a anunțat oficial o ediție specială a modelului M4 Coupe. Seria limitată la doar 750 de unități poartă numele de M Heritage. Modelele BMW M4 M Heritage vor fi disponibile în trei nuanțe de culoare: Laguna Seca Blue, Velvet Blue și Imola Red.

BMW M4 Edition M Heritage
BMW M4 Edition M Heritage

Noua versiune BMW M4 își va face pentru prima dată apariția la cursa DTM de la Nurburgring din weekendul 13-15 septembrie.

BMW M4 Edition M Heritage

Versiunea M Heritage a modelului BMW M4 se remarcă prin plafonul din CFRP (plastic ranforsat cu fibră de carbon) cu culorile tradiționale BMW Motorsport integrate. Pachetul M Heritage conține și un set de jante de 20 inch în culoarea Orbit Grey.

BMW M4 Edition M Heritage

La interior sunt disponibile mai multe versiuni pentru tapițeria specială în funcție de culoarea exterioară a caroseriei. Clienții care vor opta pentru culorile Laguna Seca Blue sau Velvet Blue vor primi scaune sport M în culorile Silverstone/Black, iar cusăturile vor avea nuanța Velvet Blue sau Orange.

BMW M4 Edition M Heritage

Pentru versiunile vopsite în culoare roșie Imola Red, interiorul va fi roșu și negru cu cusături în nuanțe de galben și roșu. Modelul mai beneficiază și de o serie de inserții de fibră de carbon la interior precum și de numerotarea seriei limitate pe pragurile interioare.

BMW M4 Coupe M Heritage are la bază varianta modelului M4 cu pachetul Competition ce oferă 450 CP.

Adaugati comentariu