Ediție specială Estrema pentru Alfa Romeo Giulia și Stelvio

Alfa Romeo a anunțat o ediție specială pentru modelele Giulia și Stelvio: Estrema. Noua versiune va intra în gamă între nivelele Veloce și Quadrifoglio.

Alfa Romeo a prezentat o ediție specială pentru modelele sale Giulia și Stelvio. Numită Estrema, noua echipare specială va fi oferită în gama celor două modele între actualele versiuni Veloce și Quadrifoglio.

Estrema – versiune nouă pentru Alfa Romeo Giulia și Stelvio

Constructorul italian descrie noua versiune ca fiind prima ediție limitată ce va fi disponibilă global. Cele două modele, Giulia Estrema și Stelvio Estrema vor fi poziționate ca o alternativă la echiparea Veloce. Ambele modele sunt echipate cu suspensie adaptivă și diferențial cu alunecare limitată.

Astfel echipate, versiunile Estrema promit o dinamică mai bună. La nivel de motorizare, modelele primesc propulsorul 2.0 turbo de 280 CP și 415 Nm asociat cu transmisia automată cu 8 trepte. Pentru Stelvio și Giulia Estrema, tracțiunea integrală este echipare standard.

Alternativa la motorul pe benzină, este propulsorul 2.2 turbodiesel de 210 CP. Pe lista de echipări mai regăsim sistemul audio Harman Kardon cu 14 difuziare, logo Estrema, jante de aliaj de 19 inchi pentru Giulia și de 21 inchi pentru Stelvio. La interior avem inserții de carbon și scaune tapițate cu Alcantara. Cusăturile de culoare roșie completează tabloul sportiv.

Echiparea specială Estrema va fi disponibilă începând cu luna aprilie.

Alfa Romeo Tonale

Via Alfa Romeo

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top