Ediție specială Jeep Wrangler Rubicon pentru piața nord-americană

Jeep Wrangler Rubicon

Jeep a lansat o ediție aniversară pentru modelul Wrangler Rubicon, destinată pieței nord-americane. Ediția specială marchează 20 de ani de la apariția modelului Wrangler Rubicon și este disponibilă pe versiunile Rubicon 4xe și Rubicon 392.

Rubicon, cea mai emblematică versiunea a modelului off-road Jeep Wrangler împlinește 20 de ani de la lansare. Americanii au decis să sărbătorească acest lucru prin lansarea unei ediții speciale numită 20th Anniversary Edition ce poate fi configurată pentru modelele 392 și 4xe.

Jeep Wrangler Rubicon

Ediție aniversară Jeep Wrangler Rubicon

Versiunea în ediție specială aduce o serie de îmbunătățiri gândite pentru cei care vor să își ducă modelului Rubicon în natură. Garda la sol a fost mărită cu 12.7 mm, modelul este echipat cu anvelope speciale pentru teren accidentat și cu compresor de aer. La nivel optic, grila frontală este modificată, iar o serie de accesorii din gama Mopar au fost deja montante pe mașină. Avem o bară frontală de protecție cu bull bar integrat și anvelope de 37 inchi.

Jeep Wrangler Rubicon

La interior, Wrangler Rubicon 20th Anniversary are scaune tapițate în piele neagră cu roșu, aceeași combinație de culori regăsindu-se și pentru inserțiile din planșa de bord. Din pachetul aniversar mai face parte și trusă de scule cu 83 de piese.

Pe piața nord-americană, prețurile pentru ediția aniversară Jeep Wrangler Rubicon încep de la 70.000 dolari pentru varianta Rubicon 4xe plug-in hybrid cu 381 CPși de la 91.000 dolari pentru Rubicon 392 cu motor V8 de 477 CP.

Jeep Wrangler Rubicon

Producția modelului aniversar va începe în martie, primele livrări fiind prevăzute pentru al doilea trimestru al anului 2023.

Citește și testul nostru cu Jeep Wrangler Rubicon 4xe

Via Jeep

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top