El este polițistul sexy care a refuzat să ia mită de la un șofer

Polițistul

El este sexy-polițistul care a refuzat mită. Un șofer băut i-a oferit tânărului în uniformă o sumă importantă pentru a mușamaliza un dosar penal.

Șoferul băut se răsturnase cu mașina în șant după miezul nopții, la intrarea în localitatea Șeica Mare, județul Sibiu. Etilotestul a arătat o alcoolemie de 1,05 mg/litru de alcool pur în aerul expirat). Probele de sânge au arătat că șoferul avea o concentrație de alcool de peste 2 mg/l.

Polițistul care a refuzat mită (1)

Ce a făcut MAI după ce tot internetul a râs de o polițistă în vârstă?

Ca să scape de dosar penal întocmit de agentul de poliție din Axente Sever, județul Sibiu, șoferul i-a oferit acestuia 700 de lei. Polițistul alertat Serviciul Județean Anticorupție din Sibiu și a organizat un flagrant la trei zile de la accident.

În viteză după vitezomani! Uite ce mașină are Poliția Rutieră

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu anunță într-un comunicat că șoferul i-a oferit “agentului constatator al infracțiunii rutiere suma de 700 de lei cu scopul înlăturării răspunderii penale ce urma a-i fi antrenată în dosarul penal întocmit cu privire la comiterea unei infracțiuni rutiere și urgentării soluționării dosarului.”

Polițistul a predat suma organelor de cercetare penală.

De ce a refuzat polițistul mita, vedeți aici >>>

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top