În viteză după vitezomani! Uite ce mașină are Poliția Rutieră Constanța

Poliția Rutieră Constanța Alfa Romeo Giulia

Dacă aveți de gând să încălcați regulile de circulație pe litoral, gândiți-vă de două ori! Poliția Rutieră Constanța are de-acum o colegă nouă extrem de rapidă: este Afla Romeo Giulia, primită de la Auto Italia, importator Afla Romeo în România.

A venit Crăciunul mai devreme la polițiștii constănțeni, care vor goni de acum după cei care încalcă regulile de circulație cu o mașină pe care o folosesc și oamenii legii din Italia.

Poliția Rutieră Constanța Alfa Romeo Giulia (18)Citește și:

Test drive Alfa Romeo Giulia: Inimă neîmblânzită

Alfa Romeo Giulia va rămâne la Poliția Rutieră Constanța pentru o perioadă de 12 luni și va fi folosită pentru acțiunile de patrulare din orașul Constanța, din stațiunile de la malul mării, dar și pe înreg teritoriul județului, așa că aviz amatorilor de viteză pe autostradă.

Cu 5 stele la testele de siguranță  EuroNCAP, și Giulia “polițistă” vine cu o serie de sisteme avansate de asistență și siguranță. Astfel, automobilul este echipat cu sistem de frânare autonom, sistem de avertizare la părăsirea benzii de circulație (LDW) și sistem de frânare electro-mecanic Integrated Brake System (IBS).

Poliția Rutieră Constanța Alfa Romeo Giulia (11)

Tot o Alfa Romeo Giulia a ajuns, săptămâna trecută, la Poliția Rutieră Ilfov. Prima oară însă, când IPJ Ilfov a avut de-a face cu o Giulia a fost februarie 2017, atunci când polițiștii au primit versiunea Veloce, cu 280 de cai putere.

Lansată în 2016, limuzina italiană este disponibilă cu patru linii de echipare: Giulia, Super, Veloce și Quadrifoglio și cu șase motorizări diferite, cu putere între 150 și 510 cai putere. Poliția constănțeană și Auto Italia au ales să păstreze misterul asupra motorului care se ascunde sub capota “polițistei” Giulia, dar s-ar putea să aveți o surpriză când o vedeți gonind pe stradă!

Adaugati comentariu