Elon Musk vorbește serios. Tesla chiar va construi un pick-up!

Pick-up Tesla

Tesla promite primul pick-up complet electric al lumii. Când toată lumea credea că Elon Musk a uitat, omul de afaceri revine cu detalii. Modelul promis de el va purta denumirea Model U.

Elon Musk spune că primul pick-up al companiei își va face apariția după ce crossover-ul compactModel Y, fratele mai mic al lui Model X, va ajunge în showroom-uri. „Am în cap design-ul și elemente de partea tehnică de aproape cinci ani de zile. Și abia aștept să-l construim”, spune Musk într-o postare pe Twitter.

Tesla pick-up

Model Y este programat să apară pe parcursul anului 2019, așa că pick-up-ul despre care vorbește șeful Tesla nu își va face apariția înainte de 2021. Pe de altă parte, știm foarte bine că Tesla are o problemă cu punctualitatea, pentru că modelele sale fie au întârziat, fie au apărut pe neașteptate, cum ar fi roadster-ul prezentat în noiembrie, odată cu lansarea camionului electric pe care compania îl programase inițial pentru 2016.

Pick-up Tesla

Nici Model 3 nu a avut o soartă mai bună, compania nereușind să se țină de promisiunile făcute în privința numărului de unități construite și livrate. În octombrie, în loc de cele 1500 de bucăți promise, la Fremont se construiseră doar 260. Însă un video filmat cu ajutorul unei drone și făcut public zilele acestea arată că parcarea uzinei este plină de automobile electrice gata să plece către clienții care le-au comandat.

Sursă simulare digitală: Truck Trend.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top