Expoziția Țiriac Collection a avut 4000 de vizitatori în week-end

Tiriac Collection autoexpert.ro

Aproximativ 4000 de persoane au vizitat în weekend expoziția Țiriac Collection, în aer liber. Este al doilea an consecutiv în care aceasta este organizată. Pe toată durata evenimentului, publicul a beneficiat de acces gratuit la expoziția din exterior.

 

Am scris aici despre expoziție. Peste 60 de unități de excepție, produse pe parcursul ultimului secol, au putut fi admirate. Printre acestea, modele reprezentative pentru mărcile: Alfa Romeo, Bentley, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jaguar, Lamborghini, Lincoln, Mercedes-Benz, Packard și Rolls-Royce.

 

În același timp, expoziția a inclus trei exemplare complet restaurate de echipa Țiriac Collection: 1955 Bentley S-Series Saloon, 1963 Alfa Romeo 2600 Touring și 1935 Hispano Suiza. A existat și o zonă dedicată celor mai noi modele din portofoliul Țiriac Auto. Au fost expuse și modele aflate în producție: Mercedes-Benz EQE, Mercedes-Benz GLC, Hyundai KONA Electric, Mitsubishi Eclipse Cross, Range Rover, Land Rover Defender și Ford Mustang.

Tiriac Collection autoexpert.ro

Pe parcursul celor două zile, copiii au beneficiat la ateliere gratuite de creație. În cadrul lor, au confecționat modele 3D din carton și au aflat detalii importante despre istoria domeniului auto de la reprezentanții Țiriac Collection.

Tiriac Collection autoexpert.ro

În același timp, publicul interesat a avut posibilitatea să viziteze galeria interioară în baza biletului de acces. Acolo, așteptau peste 170 de modele definitorii pentru industria auto. Printre ele, unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate, precum și automobile super-performante care evidențiază cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto. Galeria interioară a fost vizitată de peste 2300 de persoane.

Tiriac Collection autoexpert.ro

Expoziția interioară a beneficiat de o noutate absolută pentru colecție. Un exemplar aparținând ediției limitate de doar 100 unități, Mercedes-Maybach GLS 600 4 Matic produs în 2022.

 

Expoziția și-a închis porțile. Dar galeria este deschisă de vineri până duminică în intervalul orar 10:00-19:00. Locația – Țiriac Collection, Calea Bucureștilor nr. 289, Otopeni.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top