Expoziție auto în aer liber organizată de Țiriac Collection între 22 și 23 octombrie

Țiriac Collection, galeria privată de autovehicule deținută de Ion Țiriac, organizează, pentru al doilea an consecutiv, o expoziție în aer liber cu peste 40 de modele auto aparținând colecției.

Expoziția exterioară, deschisă publicului în mod gratuit, va putea fi vizitată în weekendul 22-23 octombrie, în intervalul orar 10:00-18:00, fiind situată în curtea galeriei Țiriac Collection, localizată în Otopeni pe Calea Bucureștilor nr. 289.

Selecția de modele expuse va aduce împreună modele reprezentative pentru mărcile Alfa Romeo, Bentley, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jaguar, Lamborghini, Lincoln, Mercedes-Benz, Packard și Rolls-Royce, produse pe parcursul ultimului secol.

Țiriac Collection – expoziție în aer liber 22-23 octombrie 2022

Expoziția va integra două modele complet restaurate local și un automobil aflat în proces de restaurare, prezentând informații din procesul de reconstrucție derulat de echipa Țiriac Collection. Cele două exponate restaurate sunt un Bentley S-Series din 1955 și o Alfa Romeo 2600 Touring din 1963. Exemplarul prezentat în proces de restaurare este spectaculosul model Hispano Suiza din anul 1935.

Pe parcursul celor două zile, cei mai mici vizitatori ai expoziției vor beneficia de ateliere gratuite de creație în cadrul cărora vor confecționa modele 3D din carton și vor afla detalii importante despre istoria domeniului auto de la reprezentanții Țiriac Collection.

În același timp, distribuitorul Țiriac Auto va expune în cadrul evenimentului cele mai noi modele ale mărcilor din portofoliu, precum: Mercedes-Benz EQE, Mercedes-Benz GLC, Hyundai Kona Electric, Mitsubishi Eclipse Cross, Range Rover, Land Rover Defender și Ford Mustang.

Galeria își va derula în paralel programul normal de funcționare, fiind deschisă publicului de vineri până duminică, în intervalul orar 10.00-19.00. Astfel, vizitatorii interesați au posibilitatea să își continue incursiunea și în galeria interioară în baza unui bilet de acces, vizionând alte peste 170 de modele definitorii pentru industria auto.

Via Tiriac Collection

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top