Țiriac Collection participă la Noaptea Muzeelor ediția 2022

Țiriac Collection, galeria auto privată deschisă publicului va participa la Noaptea Muzeelor 2022 în weekendul 14-15 mai.

Țiriac Collection se alătură astfel celor peste 200 de muzee, galerii, grădini de artă şi centre culturale care își așteaptă publicul în noaptea de 14 mai.

Țiriac Collection participă la Noaptea Muzeelor

În ziua de sâmbătă, 14 mai, galeria va funcționa în mod normal în intervalul orar 10:00-17:00, acestuia adăugându-se intervalul 17:00 – 22:00 (ultima intrare), când accesul publicului se va realiza gratuit, ca parte a programului Noaptea Muzeelor.

În a doua zi a weekendului, cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei sărbătorită anual în data de 15 mai, Țiriac Collection organizează o experiență aparte pentru vizitatorii care vor trece pragul galeriei, oferind sesiuni foto de familie. Duminică, 15 mai, galeria Țiriac Collection va funcționa în intervalul orar 12:00-19:00.

Galeria găzduiește peste 170 de automobile și motociclete din colecția omului de afaceri Ion Țiriac. Pot fi admirate inclusiv automobile care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate și supercar-uri performante. Adresa galeriei Țiriac Collection este Otopeni, strada Calea Bucureștilor, nr. 289.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top