Facelift pentru modelele Alfa Romeo Giulia și Stelvio

Alfa Romeo publică primele imagini cu modelele Giulia și Stelvio facelift. Cele două modele primesc blocuri optice noi, grilă redesenată și planșă de bord digitală.

Sedanul Alfa Romeo Giulia și SUV-ul Stelvio au primit un facelift important pentru a doua jumătatea vieții comerciale. Noile versiuni ale modelelor produse de Alfa Romeo vor debuta în prima parte a anului viitor cu o grilă redesenată și blocuri optice noi cu trei module distincte, un tribut adus modelelor clasice ca Alfa Romeo SZ sau Brera.

Update vizual pentru Alfa Romeo Giulia și Alfa Romeo Stelvio

Noile blocuri optice LED au și funcții specifice la apropierea și depărtarea de mașină plus funcție anti-orbire pentru ceilalți participanți la trafic. La interior, Giulia și Stelvio primesc o nouă planșă de bord, complet digitală ce măsoară 12,3 inchi. Aceasta poate fi configurată în trei versiuni numite Evolved, Relax și Heritage.

În setarea Evolved, planșa de bord grupează informațiile central, varianta Heritage este inspirată de modelele clasice din anii 60 și 70, iar Relax păstrează doar informațiile importante.

Alfa Romeo preia de la Tonale noua gamă de echipări, versiunile cu facelift Giulia și Stelvio urmând a fi disponibile în versiunile Super, Sprint, Ti și Veloce. O versiune specială numită Competizione devine noua echipare de top alături de o nouă nuanță mată pentru caroserie numită gri Moon Light.

Giulia dispune acum și de motorizare diesel de 160 CP cu tracțiune spate, plus variante cu tracțiune integrală pentru motorul pe benzină de 280 CP și turbodieselul de 210 CP. Aceleași motorizări vor fi disponibile și pentru SUV-ul Stelvio.

Via Alfa Romeo

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top