Facelift pentru modelul electric Volvo XC40 Recharge

Volvo a operat un facelift pentru modelul electric XC40 Recharge și adaugă o versiune de bază pentru C40 Recharge.

SUV-ele electric din gama Volvo a primit deja un update optic. Acesta include un spoiler față redesenat, faruri cu design modificat, jante noi, iar gama de culori pentru caroserie a fost diversificată. De asemenea, la interior, modelul electric are acum o tapițerile din materiale sustenabile.

Volvo XC40 Recharge facelift

Pentru C40 Recharge, varianta SUV Coupe a modelului, Volvo a introdus și o versiune de bază cu un singur motor electric. Aceasta are motorul electric amplasat pe puntea față și are 231 CP și 330 Nm.

Pentru alimentarea motorului electric, C40 Recharge folosește o baterie de 69 kWh care oferă modelului suedez o autonomie de 434 kilometri (ciclu WLTP).

Modelul XC40 Recharge folosește două motoare electrice, câte unul pentru fiecare punte cu un total de 408 CP.

”Pe măsură ce ne îndreptăm spre a deveni o companie complet electrică, limbajul nostru de design urmează acest trend”, a declarat Robin Page, șeful departamentului de design la Volvo Cars. „Cu XC40 Recharge reîmprospătat, continuăm să evoluăm designul său ușor de recunoscut, creând o parte frontală mai modernă, cu o grilă integrată.”

Volvo XC40 Recharge

Via Volvo

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top