Familia Kia Ceed va avea 4 membri. Un SUV este în cărți

Kia Ceed (20)

Noua generație Kia Ceed a primit deja doi membri. Hatchback-ul și versiunea break așteaptă doi frați mai tineri, dar nu și mai mici. Kia a confirmat deja un shooting brake, iar constructorul sud-coreean are în plan și un SUV Ceed.

Modelul shooting brake va fi prezentat în toamnă, la Salonul Auto de la Paris și sunt șanse mari ca acesta să primească denumirea Proceed, folosită în cazul conceptului dezvăluit anul trecut, la Frankfurt. Ca și în cazul hatchback-ului, numele modelului pierde apostroful dinaintea ultimei litere.

Cel de-al patrulea membru al familiei Ceed va fi un SUV, a cărui clasă nu a fost încă dezvăluită, dar putem anticipa prezența celor mai puternice motoare din gamă sub capota viitorului model. Kia intenționează să poziționeze toate modelele într-un segment superior din punct de vedere al calității, pentru a se apropia mai mult de reprezentanții clasei premium, Audi A3, de Mercedes-Benz Clasa A și de BMW Seria 1.

Oficial – Kia Ceed, schimbare de identitate

Sud-coreeenii au confirmat prezența tehnologiei hibride cu sistem de 48 de volți la noua gamă Ceed, în care sunt șanse să vedem și un plug-in hybrid.

Familia Ceed are la bază noua platformă K2. La fel ca și versiunile deja prezentate, shooting brake-ul și SUV-ul vor primi funcții de rulare semi-autonomă și sisteme avansate de siguranță și conectivitate. Shooting brake-ul va ajunge în showroom-uri anul viitor, iar SUV-ul este așteptat să ajungă pe șosele în 2020.

Adaugati comentariu