Familia se mărește! Kia pregătește mai multe versiuni Stinger

kia-stinger (15)

Kia are încredere maximă în Stinger, așa că plănuiește să-i mărească familia. Șefii Kia transformă modelul într-o declarație de stil și promit să aducă în gamă mai multe versiuni de motorizare și mai multe culori.

“Stinger a primit o reacție fenomenală din partea clienților”, spune Orth Herdick, planner-ul de produs Kia din America de Nord. “Modelul se mișcă excelent, avem o arie vastă de clienți, așa că încercăm să profităm de acest moment.”

Cifrele de vânzări impresionante le-au dat curaj sud-coreenilor. Prețul accesibil al versiunii cu motor turbo de 2.0 litri cu patru cilindri și 255 de cai putere i-a atras pe clienții de toate vârstele, încă din momentul lansării, sfindând chiar și modelele europene cu care rivalizează.

Kia Stinger GT:

Coupe cu 4 uși, tracțiune spate și 370 CP

Așadar, asiaticii vor să crească și mai mult cifrele de vânzări, trimițând pe piață mai multe versiuni Stinger. Anunțul vine în momentul în care Alfa Romeo dezvăluie că va produce și un coupe care va avea la bază limuzina Giulia.

Pe lista preliminară a noutăților pe care sud-coreenii sunt tentați să le aducă în gama Stinger se află o transmisie manuală nou-nouță, dar și motorul V8 de 5.0 litri de la noul model K900, rezervat pieței americane.

În România, Kia Stinger este disponibilă cu un preț de pornire de 33.800 de euro, trecut în contul versiunii cu motor de 2.0 litri cu 255 de cai putere. La polul opus se află mașina propulsată de unitatea V6 Twin-Turbo de 3,3 litri T-GDI cu 370 de cai putere și tracțiune integral.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top