Fernando Alonso a fost implicat într-un accident rutier

alonso-3-autoexpert.ro

Pilotul spaniol de Formula 1 Fernando Alonso a fost dus la spital în urma unui accident rutier. Spaniolul se afla pe bicicletă când a fost lovit de o mașină în regiunea Lugano din Elveția.

Fernando Alonso a fost implicat într-un accident de circulație în data de 11 februarie. Spaniolul se antrena pe bicicletă în regiunea Lugano din Elveția când a fost lovit de un automobil. A fost transportat conștient la spital și apoi transferat la Berna.

Alonso implicat într-un accident de circulație

Pilotul spaniol are fractură de mandibulă, impactul afectându-i și dantura, spune publicația italiană Gazzeta dellp Sport.

alonso-1-autoexpert.ro

Fernando Alonso va reveni în acest an în Formula 1 alături de echipa Alpine F1 (fostă Renault). Echipa sa a confirmat faptul că Alonso a fost implicat într-un accident rutier și că este în afara oricărui pericol.

Mai sunt șase săptămâni până la debutul sezonului 2021 și rămâne de văzut dacă Alonso se va recupera complet pentru revenirea în monopost.

Spaniolul a devenit campion mondial în Formula 1 alături de echipa Renault în 2005 și 2006. A concurat apoi pentru McLaren și Ferrari, revenind la McLaren pentru sezoanele 2015-2018. Spaniolul nu a mai concurat în Formula 1 în ultimii doi ani, concentrându-se pe cursa de 24 de ore de la LeMans și raliul Dakar.

Actuala sa echipă va lansa monopostul Alpine A521 la începutul lunii martie.

Via Formula 1

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top