Ferrari Daytona SP3 în viziunea Lego Technic

Lego și Ferrari și-au unit forțele pentru a crea o nouă machetă din gama Technic: Ferrari Daytona SP3. Modelul are 3778 de piese și redă supercarul italian la scara 1:8.

Pasionații de machete Lego Technic au din nou motiv de sărbătoare. Împreună cu Ferrari, Lego a dezvoltat o machetă complexă pentru noul model Daytona SP3 la scara 1:8. Asamblat, modelul are 59 cm lungime, 25 cm lățime și 14 înălțime. Supercarul italian a fost redat în amănunt macheta având motor cu elemente în mișcare și cutie de viteze.

Lego Technic Ferrari Daytona SP3

Noul Lego Technic Ferrari Daytona SP3 va disponibil de la 1 iunie 2022 exclusiv în magazinele Lego, iar ulterior în toate magazinele de retail începând cu 1 august 2022.

„Acest model este un testament al excelenței care stă la baza etosului Ferrari și al grupului LEGO. Nu a fost omis niciun detaliu în materie de design, și pot să spun că, desi am un istoric în inginerie, sunt uimit de atenția la detalii și precizia cu care a fost realizat acest model, la o scară atât de mică. Suntem extrem de norocoși că putem să lucrăm îndeaproape cu Ferrari pentru a le oferi fanilor șansa să-și transforme visurile în realitate construind această machetă care reflectă excelența competitivității.”, a declarat Niels B Christiansen, CEO Grupul LEGO.

Alături de macheta Ferrari, Lego a creat și o carte care detaliază procesul de design al supercarului italian. Cartea va fi disponibilă exclusiv pe lego.com într-un tiraj de 5000 exemplare.

Via Lego

Adaugati comentariu