Ferrari Land – sau cum să te virusezi definitiv de pasiunea pentru căluţul cabrat

Noul Ferrari Land - Spania - AutoExpert

Ferrari Land este un parc de distracţii care se apropie de momentul în care va primi primii vizitatori. Pare că ne pripim, ţinând cont că abia a fost pusă piatra de temelie a noii structuri, dar ţinând cont de puterea financiară a mărcii, este doar o chestiune de luni până când îţi vei putea cheltui banii aici.

Noul parc de distracţii Ferrari Land se construieşte în Spania, iar momentul în care va fi finalizat nu este foarte departe. Semnalul oficial de începerea a operaţiunilor de construire a fost dat de către Arturo Mas-Sarda (preşedintele resortului PortAventura, locul în care se construieşte parcul), Maurizio Arrivabene (şeful Ferrari F1 Team) şi de Sebastian Vettel (pilotul principal al scuderiei italiene).

Catalogat drept cel mai important proiect din istoria resortului PortAventura, investiţia de 100 milioane de euro se va întinde pe o suprafaţă de 75.000 m2 şi va găzdui atracţii de clasă mondială, gândite special pentru familii, dar şi diverse oportunităţi de activităţi în care adrenalina va fi elementul principal, asta pentru a le face pe plac fanilor Formula 1; un exemplu în acest sens vor fi feluritele simulatoare care redau, într-o formă sau alta, tema F1.

Noul Ferrari Land - Spania - AutoExpert

Deşi nu au fost oferite prea multe detalii despre configuraţia exacta a parcului de distracţie Ferrari, se ştie că vor exista clădiri care vor replica facilităţile companiei de la Maranello, dar şi replici ale unor monumente celebre din Italia. Parcul de distracţie va fi dotat şi cu un carusel accelerator vertical cu o înălţime de 112 m, din care utilizatorii vor coborî cu senzaţii înrudite cu cele experimentate în F1, mulţumită acceleraţiei de la 0 la 180 km/h care se va efectua în aproximativ 5 secunde.

Planurile pentru finalizarea operaţiunilor de construcţie dau ca termen finalul anului 2016, urmând ca la scurt timp să se facă şi inaugurarea oficială. Nu ne mai rămâne decât să strângem bani în puşculiţă şi să plănuim o excursie în Spania.

Adaugati comentariu