Ferrari Purosangue: prima imagine oficială

Ferrari a publicat prima imagine teaser cu viitorul său model SUV numit Purosangue. Noul model Ferrari va intrat în producție în acest an cu primele livrări programate pentru 2023.

După ce o serie de imagini neoficiale au ajuns pe internet la finalul lunii februarie, Ferrari publică prima imagine teaser oficială cu noul său model Purosangue. Ferrari va introduce în gamă un crossover, fiind una din mărcile sportive ce a rezistat cel mai mult la adoptarea acestui trend.

Ferrari Purosangue – prima imagine teaser

Prima imagine oficială confirmă designul părții frontale cu elemente preluate de la modelului Ferari SF90. Imaginea a fost publicată de constructorul italian pe canalele sale social media, fără un comunicat oficial. Nu au fost comunicat încă nici un fel de date tehnice.

SUV-ul Ferrari Purosangue autoexpert.ro

Ferrari Purosangue are la bază o nouă platformă cu motor amplasat în față iar motorul va fi un V6 hybrid insytalat mult în spatele punții față. Platforma va utiliza sistemul transaxle, cutia de viteze cu dublu ambreiaj fiind amplasată pe puntea spate pentru echilibrarea maselor.

Noul model Ferrari Purosangue ar trebui să intre în producția de serie în acest an, iar primele livrări să aibă loc în 2023.

Via Ferrari

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top