SUV-ul Ferrari Purosangue ”scăpat” pe net

SUV-ul Ferrari Purosangue autoexpert.ro

Știm cu toții că Ferrari ”se va face frate cu dracu’ pentru a trece puntea”. Adică, în traducere, va avea în gamă un SUV pentru a evita potențiale probleme financiare. Ei bine, iată-l! SUV-ul Ferrari Purosangue a fost devoalat!

Succesul SUV-urilor afectează până și cele mai pure mărci de pe piață. Porsche are deja două modele, iar Lamborghini, Aston Martin, Bentley și Rolls-Royce – câte unul. Urmează Lotus, așa cum am scris aici, și Ferrari. Despre modelul căluțului cabrat ai tot citit, dar, de fiecare dată era acoperit cu camuflaj. Ei bine, de data asta, nu mai e.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CocheSpias (@cochespias)

Ferrari e ușor rușinat de denumirea de SUV. De aceea, își numește viitorul model FUV (Ferrari Utility Vehicle). E suspect, din moment ce fix acest apelativ, de SUV, atrage clienții mai mult ca orice altceva.

”Ca un ferrarist greu de ucis, am fost cam sceptic când conceptul a fost prezentat conducerii companiei. Acum, văzând minunatul design și extraordinarele sale caracteristici, am devenit un suporter entuziast al acestuia!”. Asta spune CEO-ul Ferrari, Louis Carey Camilleri.

SUV-ul Ferrari Purosangue autoexpert.ro

Acum vedem și noi o bună parte a modelului. A apărut pe instagram un cadru luat în uzina Ferrari. Privindu-l, realizăm că SUV-ul Ferrari Purosangue… nu e chiar un SUV. Garda la sol este relativ mică pentru asta. E drept, dacă îl raportăm la gama Ferrari, pare chiar off-roader, cu protecțiile negre din zona inferioară a caroseriei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴡɪʟᴄᴏ ʙʟᴏᴋ (@wilcoblok)

SUV-ul Ferrari Purosangue rămâne fidel filosofiei mărcii

De fapt, cel mai bine poate fi descris drept un Ferrari ”pur-sânge”, ușor înălțat și mai protejat. Este un crossover-coupe în cea mai tipică accepțiune a termenului. Seamănă cu Roma în zona frontală, ceea ce un compliment. Ne așteptăm să primească tracțiune integrală, probabil electrică. Oricum, nu trebuie să mai stăm mult după detaliile complete. Cu siguranță, în acest an vom afla totul.

via carbuzz, Instagram

 

 

 

Adaugati comentariu