Fiat 500L facelift: 40% din componente, complet noi

Lansat în 2012, Fiat 500L a ajuns la cel de-al doilea facelift din carieră, un update stilistic și tehnic menit să împrospăteze peste 40% din componente.

La nivel estetic, modificările operate de Fiat asupra MPV-ului său de clasă mică sunt relativ minore, rezumate la blocuri optice, o grilă și bară de protecție redesenate. Intenția Fiat a fost de a apropia și mai mult monovolumul gamei 500 de modelul cu două uși, care se bucură în continuare de statutul de best-seller.

În partea din spate, luminile de ceață integrate în parașoc au fost coborâte cu câțiva centimetri, iar stopurile beneficiază de un nou aranjament al luminilor interioare.

Odată cu operațiunea de facelift, Fiat anunță pentru 500L și o nouă variantă Cross. Aceasta apelează la protecții suplimentare din plastic pentru caroserie și pasajele roților, fiind cunoscută în trecut sub numele de Trekking. Fiat oferă pentru modelele Cross și un program de îmbunătățire a aderenței în afara drumurilor asfaltate (Traction+, până la 30 km/h), respectiv unul dedicat traficului urban (Gracity Control, asistare mai redusă a direcției).

La interior, campania de întinerire a lui Fiat 500L a adus un volan reconfigurat cu trei spițe, o consolă centrală nouă și cea mai recentă versiune a sistemului multimedia Uconnect, cu touchscreen de 7 inch și, în premieră, compatibilitate cu standardele universale AndroidAuto și Apple Car Play.

De asemenea, pe lista sistemelor de siguranță și-a făcut apariția funcția de frânare automată, Autonomous City Brake, inclusă acum în echiparea de serie.

fiat-500l-facelift (2)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top