Fiat 500X Yachting: versiune specială pentru SUV-ul italian

Fiat a lansat o ediție specială numită Yachting pentru modelele 500 și 500X. Ambele modele sunt inspirate din lumea ambarcațiunilor cu vele.

Fiat a lansat o serie specială pentru modelele 500X și 500 Cabrio numite Yachtin. Inspirate din lumea luxoasă a ambarcațiunilor cu vele, cele două modele aduc un tribut către Clubul de Yachting din Capri.

Fiat 500X Yachting

Pentru prima dată, modelul Fiat 500X va putea fi comandat cu un soft-top retractabil. Versiunea 500X Yachting permite astfel rularea sub cerul liber. Spre deosebire de sistemul folosit de Fiat 500 Cabrio ce permite și coborârea lunetei, la 500X avem un sistem clasic cu plafon din material textil.

Modelele Fiat 500X și 500 Cabrio Yachting debutează în varianta Collectors Edition disponibilă în nunața Blu Venezia. Modelul mai dispune de elemente din crom polișat, jante de 18 inch și logo-ul Yacht Club Capri pe montantul central. La interior avem inserții de lemn pe planșa de bord și pe levierul schimbătorului de viteze.

Primele exemplare vor fi vândute pe piețele din Italia, Franța, Germania, Spania și Elveția.

Via Stellantis

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

ruletă

Secretele experților în jocul de ruletă live

Jocul de ruletă live se poate transforma într-o experiență interesantă și plină de satisfacții, iar dacă încerci să-ți sporești câștigurile, este întotdeauna

Scroll to Top