Fiat e-Ulysse: variantă electrică pentru van-ul italian

Fiat a prezentat varianta electrică a van-ului Ulysse, model înrudit cu modelele similare din cadrul Grupului Stellantis.

Fiat își completează gama cu un model electric pentru transportul de persoane. Numit Fiat e-Ulysse, acesta este varianta pentru pasageri a modelului Fiat e-Scudo. Noua generație împarte platforma cu modelele similare din cadrul Grupului Stellantis ca Opel Zafira-e Life, Citroen e-Spacetourer, Peugeot e-Traveller, dar și Toyota Proace Verso Electric.

Fiat e-Ulysse: 330 km autonomie

Noul e-Ulysee va putea fi configurat cu baterie de 50 kWh sau 75 kWh, autonomia maximă comunicată fiind de 330 km. Modelul poate avea 5, 7 sau 8 locuri și va fi disponibil pe piața europeană începând din luna mai.

Motorul electric folosit de Fiat e-Ulysse este deja cunoscutul propulsor de 136 CP și 260 Nm ce regăsește pe toate modelele electric produse în cadrul Grupului Stellantis.

Modelul poate primi și o echipare de top numită Lounge, rândurile doi și trei de scaune fiind așezate față în față, iar între ele există o masă rabatabilă. Modelul dispune de un portbagaj de 1500 litri în configurația normală, spațiu ce poate fi extins la 4900 litri dacă sunt eliminate scaunele din rândul 2 și 3.

Modelul dispune de toate sistemele de siguranță de la Lane Departure Warning la frânarea automată în caz de urgență și cameră 180 grade pentru mersul cu spatele.

Via Fiat

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top