Fiat Tipo atinge pragul de 500.000 de unități produse

Fiat Tipo atinge pragul de 500.000 de unități produse

Fiat Tipo cu numărul 500.000 a fost produs la uzina din Bursa, Turcia. Mașina este un Tipo 5-Uși Sport, echipat cu un motor de 1.6 Multijet, 120 CP, DCT, vopsit în “Rosso Passione”.

Modelul înregistrează poziții fruntașe la vânzări în mai multe țări europene, fiind cel de-al doilea automobil global al mărcii Fiat, cu peste 70% din unități vândute în afara Italiei.

Dacă însumăm unitățile modelului precedent, lansat în 1988, cu cele ale versiunii curente, producția totală depășește două milioane o sută de mii de unități.

Noua serie Tipo cuprinde trei variante de caroserie (4-Uși, 5-Uși și Station Wagon) și patru variante de echipare (Street, Mirror și noul S-Design și Sport). Gama de motorizări include propulsoarele 1.4 litri / 95 CP, 1.3 litri Multijet CP 95 și 1.6 litri Multijet 120 CP

Fiat Tipo Sport, dezvoltat în parteneriat cu Mopar, se caracterizează prin detalii specifice care pun accentul pe dinamică: spoiler față sport, praguri laterale sport, spoiler plafon și spoiler spate cu difuzor.

Adaugati comentariu