Fisker Ocean va fi disponibil și în Europa din 2022

SUV-ul electric Fisker Ocean va fi disponibil și pentru clienții din Germania, Norvegia și Danemarca din 2022.

Primul model al mărcii americane Fisker, SUV-ul electric Ocean, va fi disponibil și pe piața europeană din 2022.

Fisker este un start-up fondat de Henrik Fisker, cel care a fost responsabil pentru designul unor modele va BMW Z8, Aston Martin DB9 sau Fisker Karma. Născut în Danemarca, Henrik Fisker a lucrat în trecut pentru mărci ca BMW, Ford și Aston Martin.

Noua sa companie, numită Fisker Inc a fost fondată în 2016, iar primul model, SUV-ul electric Fisker Ocean a fost prezentat publicului la CES 2020. Destinat în principal pieței nord-americane, modelul Ocean va fi disponibil și în Europa din 2022, pentru început pe piețele din Germania, Norvegia și Danemarca.

Fisker nu a dezvăluit încă datele tehnice complete pentru modelul Ocean. Modelul Ocean va fi disponibil inițial într-o versiune cu două motoare electrice, iar ulterior va fi oferită și o versiune cu un singur motor electric. Acumulatorul folosit de Fisker Ocean are 80 kWh și asigură o autonomie de 480 km.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top