Ford Bronco poate fi comandat și în România începând de la 79.400 euro

Ford Bronco autoexpert.ro

Cel mai nou model off-road american, interpretarea modernă a modelului Ford Bronco, poate fi comandată în volume limitate și în România. Prețurile încep de la 79.400 euro.

Ford Bronco este unul dintre cele mai celebre modele din portofoliul constructorului american. Clasicul model a fost construit între 1966 și 1966 de-a lungul a cinci generații. A urmat apoi o pauză de 25 de ani până la lansarea noii generații, a șasea, în vara anului 2021, pe piața nord-americană.

Ford Bronco autoexpert.ro

Ford Bronco în România

Din acest an, Ford Bronco poate fi comandat și pe anumite piețe din Europa, inclusiv România. Vor fi disponibile un număr limitat de exemplare în variantele Outer Banks și Badlands. Ambele versiuni sunt echipate cu motorizarea V6 Ecoboost de 2.7 litri ce oferă 335 CP și 563 Nm. Motorizarea este asociat cu cutia de viteze automată cu 10 trepte și sistem de tracțiune integrală.

Ford Bronco autoexpert.ro

Prețurile pentru modelul Ford Bronco încep de la 79.400 euro pentru versiunea Outer Banks și de la 84.400 euro pentru Bronco Badlands. Varianta Bronco Outer Banks este echipată cu cutie de transfer electronică cu două trepte, iar versiunea Badlands dispune și de diferențiale blocabile față și spate, sistem pentru decuplarea barei stabilizatoare și amortizoare Bilstein de înaltă performanță.

Ford Bronco autoexpert.ro

Modelul Bronco dispune de instrumente de bord digitale afișate pe un ecran de 8 inchi și un al doilea ecran central de 12 inchi pentru sistemul multimedia SYNC 4. Sistemul Terrain Menagement integrează până la 8 moduri de rulare: Normal, Eco, Sport, Slippery, Mud/Ruts, Sand, Rock Crawl și Baja (doar pentru versiunea Badlands).

Via Ford

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top