Advertisement

F-150 transformat de Arctic Trucks pentru cele mai dure condiții polare (Video)

F-150 transformat de Arctic Trucks

Un F-150 unicat transformat de Arctic Trucks pentru cele mai dure condiții polare. Aflat în teste în Islanda.

Foto: Arctic Trucks

Arctic Trucks sunt recunoscuți pentru trasformările modelelor pick-up pentru a face față unor condiții cu adevărat speciale și care au un aspect pe măsură.

Pur și simplu și-au constuit o reputație solidă, au déjà foarte multă experiență și sunt sigur că vor mai urma multe alte astfel de realizări speciale din partea lor.

Mașinile construite de ei au participat la unele dintre cele mai dificile expediții și în diverse ocazii au ajuns până Polul Nord.

A fost  o expediție realizată de Top Gear către Polul Nord (magnetic) pentru care au fost preparate de către Arctic Trucks în 2007 o Toyota Hilux și un Land Cruiser.

Anul trecut au modificat un VW Amarock, iar acum a venit rândul unui Ford F-150.

Dar preparatorul islandez nu s-a ocupat până acum de modificarea automobilelor Ford, cu atât mai puțin de un F-150.

Arctic Trucks a prezentat  însă de curând un teaser cu un F-150 echipat cu pneuri pe 44 inch, sub numele de AT44. Dar informațiile despre noul F-150 AT44 erau puține la momentul redactării acestei știri.

 

Totuși știm că F-150 AT44 va avea pneuri de 44 de inch produse de Nokian cu o construcție specială a carcasei și profilului denumite Nokian Polar Expedition.

Nu avem multe date, dar cu siguranță este animat de motorul Ford de 3,5 litri twin-turbo EcoBoost V6. În acest moment nu știm în ce măsură tuningul aplicat va modifica performanțele acestui motor.

Emil Grimsson, CEO al Arctic Trucks CEO, a precizat însă că F-150 AT44 se află în teste timp de două  săptâmâni în Islanda, declarându-se mulțumit de performanțele sale în  condițiile dure.

Grimsson a pus de altfel un video pe YouTube ca teaser pentru noul F-150 transformat de Arctic Trucks

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top