Ford GT este Liquid Carbon pentru 2020

Ford GT este Liquid Carbon pentru 2020

Liquid Carbon și Gulf Racing sunt două dintre noutățile vizibile de la Ford pentru modelul GT 2020. Cele „invizibile” includ adăugarea standard a unui sistem de evacuare de la Akrapovič, îmbunătățirea răcirii motorului și creșterea performanțelor sale.

Ford Performance a prezentat la Salonul Auto de la Chicago versiunea pentru 2020 a supercar-ului Ford GT. Puterea motorului a crescut cu 13 CP la 660 CP, iar anumite elemente au fost modificate din prisma experienței câștigate cu modelul de competiție GT Mk II. Constructorul american oferă pe GT-ul din 2020, standard, un sistem de evacuare premium – din titan – realizat de experții de la Akrapovič.

Ford GT este Liquid Carbon pentru 2020

Modificările exterioare mai includ și introducerea unei versiuni actualizate „Gulf Racing Heritage Livery”. Aceasta omagiază, de acum, modelul original GT40 care a câștigat cursa de la Le Mans în 1968 și 1969. În plus, clienții pot alege modelul GT și în format Liquid Carbon. Acest pachet vizual este oferit în serie limitată. Modelul Liquid Carbon implică renunțarea la procesul de vopsire a caroseriei. Astfel, structura din fibră de carbon a caroseriei devine perfect vizibilă.

Pentru protecție, versiunile Liquid Carbon au un strat de acoperire special, transparent. Jantele sunt tot din fibră de carbon, iar doritorii mai pot alege și bolțuri de prindere din titan, centuri de siguranță în șase puncte sau cinci culori diferite pentru etrierele de frână. Interiorul poate fi personalizat în cinci versiuni diferite. Iar exteriorul poate fi împodobit și cu dungi duble sau singulare – la fel ca pe Carbon Series.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top