Fosta echipă TopGear va avea un buget pe emisiune ridicol

După cum îți spuneam în urmă cu câteva zile, echipa demisionară de la TopGear are o nouă emisiune găzduită de Amazon Prime. Acum, însă, avem vești și despre partea financiară a înțelegerii.

Este notoriu faptul că în perioada ei de glorie, emisiunea TopGear finanțată pe atunci de BBC avea niște bugete la care alte show-uri auto nu puteau decât să viseze. Se auzea la un moment dat că o singură emisiune ar avea în jur de un milion de lire sterline, însă nu e clar dacă aici erau incluse și onorariile celor trei prezentatori și ale echipei de filmare/mondaj/producție/scenarișit/etc.

Potrivit Financial Times, noua emisiune (al cărei nume nu este cunoscut deocamdată) va avea un buget de 250 de milioane de dolari pe parcursul celor trei sezoane pe care s-a bătut palma. Cum fiecare sezon va consta în 12 emisiuni, o simplă împărțire ne spune că fiecare emisiune va avea la dispoziție 6,9 milioane de dolari. Asta înseamnă aproximativ 4.5 milioane de lire sterline, deci o sumă cu mult mai mare decât cea vehiculată în legătură cu vechea emisiune.

De altfel, Jeremy Clarkson ar fi declarat că „mă simt de parcă m-aș fi dat jos dintr-un avion cu elice și m-aș fi urcat într-o navă spațială”. Ce înseamnă pentru noi informația asta este că ne putem aștepta ca tot ce am văzut până acum la TopGear să se întoarcă… înmulțit cu patru. Întrucât toată echipa – de la cameramani și până la producătorul (și prietenul lui Clarkson din copilărie) Andy Wilman – i-a urmat pe cei trei prezentatori, ne putem aștepta ca rețeta să fie perfecționată și îmbunătățită, însă rezultatul final să ne pară extrem de familiar. Ceea ce, în definitiv, este exact ceea ce își doreau toți fanii vechii emisiuni.

1 thought on “Fosta echipă TopGear va avea un buget pe emisiune ridicol”

  1. Ma bucur ca echipa a ramas unita si incearca sa duca totul la un alt nivel. Au facut emisiuni bune in trecut si acum trebuie sa demonstreze ca sunt la fel de buni!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top