Furios si Iute 9, amânat cu un an. Când se lansează noul film

Contul oficial de Twitter al celebrei franșize Fast & Furious a anunțat că noul film, Furios si Iute 9, va fi lansat pe 10 aprilie 2020.

Vestea este surprizătoare, deoarece, în ciuda succesului de box-office înregistrat de episodul cu numărul opt, care a rulat pe marile ecrane anul acesta, noul film a fost amânat cu un an. Nu există nicio explicație referitoare la cauza întârzierii, Vin Diesel declarând anterior că FF9 ar ajunge pe ecrane pe 19 aprilie 2019. La acea vreme, el a declarat că cea de-a zecea și ultima parte a seriei va fi lansată pe 2 aprilie 2021.

Peste 20 de mașini care i-au aparținut lui Paul Walker au fost scoase la licitație

Se știe puțin despre filmul care urmează, dar primele zvonuri spun că distribuția filmului din acest an va fi păstrată, personajele interpretate de Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson și Chris Bridges fiind așteptate să se întoarcă. Cu toate acestea, Rodriguez a sugerat anterior că ar putea pleca dacă următorul film nu „dau importanța care se cuvine personajelor feminine”.

Viitorul lui Dwayne Johnson și al lui Jason Statham în cadrul franșizei este, de asemenea, neclar, după conflictul deschis dintre aceștia și starul/producătorul seriei, Vin Diesel, dar surse de la Hollywood au sugerat că cei doi ar putea juca într-un film separat, cu caracter de spin-off.

În timp ce The Fate of the Furious a primit un rating slab de numai 66% de la criticii de film înrolați pe site-ul de specialitate Rotten Tomatoes, aloptulea episod a reușit să se împace mult mai bine cu audiența și a câștigat 1,2 miliarde de dolari, potrivit Box Office Mojo.

Fast-and-Furious-9

Adaugati comentariu