Genesis G70 Shooting Brake a debutat în Europa

Genesis, divizia premium a mărcii Hyundai, a lansat în Europa modelul G70 Shooting Brake. Noul model a fost prezent în premieră la Goodwood Festival of Speed.

Genesis, divizia premium a grupului Hyundai/Kia, este un nume prezent de ceva vreme de piața nord-americană. Din acest an, Genesis este prezent oficial și în Europa, dar doar pe o serie de piețe strategice.

Genesis G70 Shooting Brake la Goodwood Festival of Speed

Coreenii au profitat de celebrul eveniment Goodwood Festival of Speed și au prezentat noul model G70 Shooting Brake pe piața britanică. G70 Shooting Brake este un model conceput special pentru publicul european. Break-ul cu linii elegante are o lungime de 4685 mm, o lățime de 1850 mm și o înălțime de 1400 mm. Ampatamentul este de 2835 mm.

Datele tehnice nu au fost încă confirmate, dar cel mai probabil va prelua motorizările sedanului G70 care folosește propulsorul 2.0 turbo de 252 CP și motorul V6 de 3.3 litri și 370 CP. Posibil să vedem și o variantă echipată cu motorul turbodiesel de 2.2 litri și 202 CP.

Modelul este un break cu spate plonjat, în stilul shooting brake-urilor premium și va face parte din gama mdoelului G70. Din oferta europeană mai fac parte modelul SUV GV80 și sedanul G80.

Modelele Genesis pot fi comandate de clienții din Germania, Marea Britanie și Elveția începând din vara acestui an.

Via Genesis

Adaugati comentariu